Bij Snip hairstylist nemen wij graag de tijd voor u. Onze kapsalon is voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Onder andere kunt u hier terecht voor het knippen en kleuren van het haar. U kunt hier binnen lopen met of zonder afspraak. Wilt u verzekerd zijn van een plek dan kunt u bellen naar 075-7722836

Even voorstellen

Hi mijn naam is Sam
1 september 2019 opende ik de zaak Snip hairstylist. In Dubai had ik ook al een eigen zaak voor 6 jaar daarna ben ik naar Nederland verhuist en heb ik hier 2 jaar in een barbershop gewerkt. Nu ik een beetje Nederlands versta en kan praten vondt ik het tijd om weer een eigen zaak te openen. In de salon ben ik dagelijks te vinden om onze klanten naar tevredenheid te helpen. Voor een keratine behandeling, heren knippen en het bijwerken van uw baard bent u bij mij aan het juiste adres.

Hola! mijn naam is Bianca
Ik ben 21 jaar en ben 2 jaar geleden geslaagd voor mijn opleiding all around kapper. tijdens en ook na mijn opleiding heb ik in veel verschillende Salons gewerkt. Ook heb ik veel trainingen gevolgd waaronder een trainen om goed te kunnen bepalen welke haarkleur goed bij u past. Ook kan ik u goed adviseren wat voor kapsel goed bij uw gezichtsvorm past. Ik heb heel veel zin om u nog mooier te kunnen maken en u met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Hoi mijn naam is Hosam
Ik zit al 20 jaar in het kappersvak en ben sinds kort aan de slag bij Snip hairstylist als dames kapper. Hier ben ik 3 dagen in de week aanwezig. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen, en ze te adviseren met hun kleur of coupe. Ook het volgen van trainingen vind ik belangrijk, dit zorgt voor nieuwe inspiratie die we dan weer met onze klanten kunnen delen.
Hoop jullie snel te zien bij de gezelligste salon van Zaandam

Hallo mijn naam is Mirjam.
Ik ben 29 jaar en woon in koog aan de zaan. Ik loop stage bij Snip hairstylist en ga in oktober beginnen aan mijn opleiding kapper. Deze opleiding heb ik gekozen omdat ik graag creatief bezig ben en het leuk vindt om met mensen een praatje te maken. In de salon zal ik u ontvangen, u voorzien van een heerlijke kop koffie of thee, en uw haren wassen met een lekkere massage. Ik ben dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in de salon te vinden. En hoop u graag te zien!